This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Artimiausi renginiai

B2B open cooking | sustainability

LVVK Renginiai
Date: 28 April 2024 12:00 - 16:00

Kviečiame į LVVKA renginį „B2B open cooking | sustainability“, kuris vyks 2024 m. balandžio 28 d. 12 val. viešbučio „Grand SPA Lietuva“ restorane, V. Kudirkos g. 45, Druskininkuose.

I dalis

Open cooking metu virtuvės šefai pasidalinę į grupes su visais dalyvaujančiais drauge gamina ir leidžia laiką kartu, pasakoja nuo ko prasideda patiekalo kūryba, akcentuoja tvarumo principus, dalijasi patirtimi, skirtingomis įžvalgomis, tarpusavyje pasakojasi, kokia filosofija vadovaujasi dirbdami virtuvėje, kokios pasaulio virtuvės įkvepia, kokias technikas naudoja savo virtuvėse, sezoniškumo svarbą, kaip susitvarko su iššūkiais. Gaminančių grupės suskirstomos pagal šefų koordinuojamas meniu kategorijas: gėrimai, užkandžiai, karšti patiekalai su lauko kepsninėmis, desertai ir t.t.
Gaminančių grupių koordinatoriai - nacionalinių ir tarptautinių čempionatų dalyviai - patyrę virtuvės šefai: Justinas Kapkovičius, restoranas „Telegrafas“; Edgaras Rutkauskas, „IKA Culinary Olympics“ sidabro medalio laimėtojas, „Violife Professional Lithuania“; Miroslav Styčinskij, restoranas „Rib Room“; Remigijus Žižys, restoranas „Velvetti“; Tomas Zubinas, „Paulig PRO“; konditerė Živilė Majaraitė, viešbučio „Palanga Life Balance SPA Hotel“ restoranas

II dalis

B2B tema „Tvarumas“ - supažindinama su įmonės filosofija, vertybėmis, kūrybiniais sprendimais, pristatomos rinkos aktualijos, produktų išskirtinumas, kokybė, siekiama išsiaiškinti poreikius, plečiant produktų ar paslaugų asortimentą, gerinant aptarnavimo kokybę, gaunant abipusį atgalinį ryšį ir išlaikant šiltą kontaktą.

III dalis

Furšetas - gėrimai, užkandžiai, karšti patiekalai, desertai - kartu visų pagamintas maistas iš Open cooking.

Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai, svečiai ir rėmėjai laukiami su virėjų švarkais ir prijuostėmis.
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 eur, LVVKA nariams – 15 eur.
Registracija ir informacija el.paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. nr. +370 615 67405

 

All Dates


  • 28 April 2024 12:00 - 16:00
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt