This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Praėję renginiai

Konditerijos meistriškumo kursai „Modern Nordic Pastry by Seb Pettersson“.

LVVK Renginiai
 Event Finished
 
0
Dates: 28 November 2019 11:00 - 29 November 2019 16:00

KURSŲ DĖSTYTOJAS: Sebastian Pettersson – vienas kūrybingiausių ir talentingiausių jaunųjų konditerijos virtuozų, pasaulio čempionatų aukso medalių laimėtojas!
2016 m. su Švedijos jaunių komanda pasaulio kulinarijos olimpiadoje „IKA/Culinary Olympics“ Erfurte iškovojo aukso medalius. Nacionalinių komandų rungtyje Seb Pettersson buvo atsakingas už desertų patiekimą.
Pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2018“ Liuksemburge su vyresniųjų komanda nustebino teisėjus naujais, ypatingais skoniais bei stiliumi ir pasiekė aukščiausią įvertinimą - Grand Prix I vietos aukso medalius. Talentingasis meistras komandoje buvo atsakingas už konditerijos sritį ir desertų patiekimą.
Čempionato metu Seb Pettersson dirbo dviejų „Michelin“ žvaigždučių restorane „Oaxen Krog“ Stokholme. Šiuo metu jaunasis konditerijos talentas daugiausia dėmesio skiria savo prekės ženklo kūrimui ir pristatymui per socialinę žiniasklaidą visame pasaulyje. Vos per 5 mėnesius jis sugebėjo padidinti sekėjų skaičių „Instagram“ nuo 6 000 iki 240 000, dalindamasis žiniomis ir patirtimi.

KURSŲ MENIU:
DESERTAI LĖKŠTĖJE
Paprastoji tekšė/ rudas sviestas/ vanilė
Vanilinis bavariškas kremas/ rudojo sviesto ledai/ švediškų tekšių variacijos

Raudonieji serbentai/ šviežios žaliosios žolelės/ grietinėlės sūris
Grietinėlės sūrio putėsiai/ žolelių sorbas/ raudonųjų serbentų variacijos

PETIT GÂTEAU/ PORCIJINIAI DESERTAI
Šaltalankiai/ lazdyno riešutai/ karamelė
Lazdyno riešutų financier/ šaltalankių irisas/ švediškų šaltalankių variacijos

Žemuogės/ kinrožė
Žemuogių putėsiai/ kinrožės gelis/ trapios tešlos tartalet pate sable

PETIT FOURS/ MINI PYRAGAIČIAI
Avietės/ erškėtuogės/ morengai
Šeivamedis/ yuzu
Šokoladas/ medus
Kava/ choux pyragaitis

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Gaminių degustacija.
Vieta: „Gastro studija“, Ukmergės g. 250, Vilnius
Data: 2019 m. lapkričio 28 - 29 d., ketvirtadienis - penktadienis, 11 val. – 16 val.
Kaina: 200 Eur, nariams – 170 Eur.
Vietų skaičius – 40 vietos.
Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.

 

All Dates


  • From 28 November 2019 11:00 to 29 November 2019 16:00
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt