This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Praėję renginiai

MENU INSPIRED BY MODERN GASTRONOMY | MASTERCLASS

LVVK Renginiai
Date: 12 November 2023 12:00

Seminaro dėstytojas - virtuvės meistras Jaroslav Orševski - tarptautinių konkursų prizininkas: pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA Culinary Olympics 2020“ individualioje rungtyje sidabro medalio laimėtojas; pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, ir pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA/Culinary Olympics 2016“, Erfurte, bronzos medalių laimėtojas nacionalinių komandų rungtyje.
Kartu patirtimi dalintis jaunasis virtuvės meistras Edgaras Rutkauskas, stažavęsis Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje, Italijoje, patirties sėmęsis iš „Noma“ restorano sous šefo, vieno talentingiausių Pjemonto virtuvės šefų, Andreas Riis.
Desertą pristatys konditerijos virtuozė Dovilė Valentienė - pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA Culinary Olympics 2020“ ir pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2022“ aukso medalių laimėtoja.
Ruošiantis individualioms rungtims pasaulio kulinarijos Olimpiadoje „IKA/Culinary Olympics 2024“, Štutgarte, virtuvės šefai pristatys šešių patiekalų degustacinį valgiaraštį: amuse bouche, žuvies, mėsos ir desertų šiuolaikines gamybos technikas, inovatyvius sprendimus, meistrystę, puošybos elementus.

Kviečiame išgirsti apie konkursų pasiruošimo ypatumus, išmokti naujų gamybos technologijų panaudojimo, susipažinti su profesionaliu paruošimu, sužinoti, kaip suderinami ingredientai bei išbandyti naujus patiekalų skonius.

Seminaro metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų degustacija.

Vieta: „Gastro studija“, Raudondvario pl. 131, Kaunas
Data: 2023 m. lapkričio 12 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 200 eur, nariams – 150 eur iki lapkričio 6 d. Vėliau registruojantis kaina 250 eur, nariams – 200 eur.
Vietų skaičius – 40 vietų.

Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.

 

All Dates


  • 12 November 2023 12:00
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt