Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Naujienos

25-erius metus veikiančios įmonės „Manjana“ patirtis – kas padėjo tapti lyderiais?

Verslo pradžia 1995-aisiais, rinkos iššūkiai ir stabili kvalifikuotų specialistų komanda, išaugusi nuo 5 iki 66 žmonių. Sukurti ir išlaikyti lyderiaujančią įmonę, prisitaikyti ir patiems inicijuoti pokyčius nėra paprastas, tačiau, pasak 25-tus metus skaičiuojančios įmonės UAB „Manjana“ atstovų - itin įdomus procesas. Kuo jie džiaugiasi šiandien ir ką gali patarti verslo naujokams?

Skaityti daugiau ...

Aukso ir sidabro medaliai pasaulio kulinarijos olimpiadoje!

Švenčiant Lietuvos Valstybės atkūrimo dieną, talentingoji konditerijos meistrė Dovilė Valentienė iškovojo aukso medalį, o kulinarijos meistras Jaroslav Orševski - sidabro medalį pasaulio kulinarijos olimpiadoje „IKA Culinary Olympics 2020“, Štutgarte, individualiose „Pastry ART“ ir „Culinary ART“ rungtyse.

Skaityti daugiau ...

LVVKA padėkojo šefams už gastronominį sąmoningumą!

Sausio 26 d. Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija sukvietė partnerius ir narius į ataskaitinį susirinkimą, dėkodama virtuvės šefams už entuziazmą, profesijos bendraminčių sutelkimą, šefų meistrystės skleidimą, sveikesnės mitybos populiarinimą ugdymo įstaigose, tvarios virtuvės gamybos principus, profesinių žinių dalinimąsį su jaunąja karta, auginant jaunuosius talentus, atstovaujant Lietuvai čempionatuose, siekiant gastronomijos vystymo ir plėtros.

Skaityti daugiau ...

Šventinis renginys „Winter Brunch with Chefs“

Artėjant švenčių sezonui, Lietuvos virtuvės meistrai kartu su HoReCa įmonių partneriais pasiūlė gardaus valgiaraščio kūrybines idėjas: gurmanišką skonių kelionę nuo pasisveikinimo iki egzotiško deserto, kviesdami užuosti, pajausti, pasimėgauti išskirtiniais skoniais.

Skaityti daugiau ...

„Šiuolaikinio valgiaraščio aktualijos: nuo žaliavalgystės iki mėsos patiekalų“ | MasterClass

Kursų dėstytojos: tituluotos virtuvės meistrės Aldona Gečienė, Honorata Lyndo ir Liucija Makovska – daugkartinės tarptautinių čempionatų dalyvės ir prizininkės, pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA/Culinary Olympics 2016“ Grand Prix 3 v. aukso medalių laimėtojos.
Patirtimi taip pat dalinsis augalinio maisto bistro „Sultenė“ vadovė Ona Jurkšienė: gamins sveikus augalinius patiekalus.

Skaityti daugiau ...

Jaunieji šefai ryžtingai priėmė iššūkį atstovauti Lietuvai tolimojoje Kinijoje

Likus kiek daugiau nei savaitei iki pirmą kartą pasaulyje organizuojamo tarptautinio jaunųjų šefų konkurso „International Young Chefs Challenge“, jame Lietuvai atstovausiantys Erikas Janerikas ir Rokas Ragauskas surengė paskutinę bendrą treniruotę. Komandinėje ir individualiose rungtyse dalyvausiantys lietuviai tolimojo Kinijoje susirungs su kolegomis – šefais iki 25 m. amžiaus iš beveik 20 skirtingų pasaulio šalių.

Skaityti daugiau ...

Tarptautiniame šefų konkurse „San Pellegrino Young Chef“ sublizgėjusios lietuvės patiekalą komisija prilygino meno kūriniui

Tarptautiniame jaunojo šefo konkurse, kuriame susirenka jaunieji virtuvės talentai iš viso pasaulio, mūsų šaliai atstovavo Jonita Šeščilaitė. Iki pergalės jai pritrūko visai nedaug, tačiau mergina nenusimena – ji įgijo daug patirties, o konkurso teisėjai negailėjo liaupsių jos patiekalui, įkvėptam skaudžios jos močiutės istorijos.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account