Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Praėję renginiai

„Rudens įkvėptos skonių variacijos profesionalams“

LVVK Renginiai
 Renginys baigėsi
 
0
Data: 02 Spalio 2019 12:00 - 16:00

 „Rudens įkvėptos skonių variacijos profesionalams“

LVVKA kartu su partneriu „Balt-Hellin“ kviečia Jus į meistriškumo kėlimo kursus.

Kursų dėstytojai - patyrę virtuvės meistrai, tarptautinių konkursų dalyviai ir prizininkai: Justinas Kapkovičius - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“, Liuksemburge, sidabro ir bronzos medalių laimėtojas; Dovilė Valentienė - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, bronzos medalių laimėtoja nacionalinių komandų rungtyje.

Užkandžius ruoš Olavi Petraudze - „Balt-Hellin“ kulinarijos technologas. Įvairias restoranų duoneles pristatys duonos technologas Leho Mets.
Virtuvės meistrai pristatys užkandžių, patiekalų ir desertų šiuolaikines gamybos technologijas, suderinamumo variacijas, naujus skonius, puošybą.

Pasitinkant svečius, kokteilius su natūraliomis prancūziškomis tyrėmis plaks Edgaras Pranskevičius - Youngs' Club miksologas.
Balt – Hellin - jau 27 m. skaičiuojanti Estijos įmonė, užsiimanti kokybiškų produktų atranka ir prekyba restoranams, viešbučiams, šokoladinėms, kepykloms ir konditerijos cechams Baltijos šalyse. Šeimos tarpautinis verslas, valdomas Otto Schütt ir Agnes Schütt, kurių vienas svarbiausių prioritetų: pagarbus požiūris, artimas ryšys su klientu, šiltų santykių užmezgimas tarp klientų ir šalių. Lietuvoje įmonė atstovauja šiuos gamintojus ir prekės ženklus: Valrhona, Debic, Confiletas, Bako ir daug individualių mažų Vakarų Europos gamintojų.

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų degustacija.

Vieta: „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, Kirtimų g. 49B, Vilnius
Data: 2019 m. spalio 2 d., trečiadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 30 Eur, nariams – 25 Eur.
Vietų skaičius – 40 vietų.

Būtina išankstinė registracija el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. +370 615 67405.

 

Visos datos


  • 02 Spalio 2019 12:00 - 16:00
 

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account