Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Prezentacijos

Prezentacijos

Organizuojame prezentacijas, kurių metu Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pristato naujienas ir sezono valgiaraščio pasiūlymus. Asociacijos nariai dalinasi stalo puošybos idėjomis, patiekalų gamybos ir pateikimo variacijomis. Kiekvienąkart randame naujų, įdomių temų ir aktualijų, kurios svarbios šiuolaikinėje virtuvėje.

Geriausių šefų idėjos rudens valgiaraščiui

Pasitinkant rudens sezoną, kai gamta nusidažo įvairiausiomis spalvomis, gausiai dovanodama derlių bei nuostabiausias miško, daržo ir sodo gėrybes - grybus, daržoves, vaisius - LVVKA sukvietė bendraminčius į prezentaciją, siūlydami pasimėgauti profesionalų ruoštais gurmaniškais patiekalais.

Skaityti daugiau ...

Virtuvės šefai kviečia mėgautis rudens gėrybių skoniais

Atėjus rudeniui, gamtai gausiai dovanojant daržoves, vaisius, grybus, uogas, Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija, sutelkdama bendraminčius, sukvietė restoranų virtuvės meistrus, skonių kūrėjus į susitikimą „Mėgaukimės rudens gėrybėmis kartu“ kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“, apsuptoje žalumos ir vandens tvenkinių.

Skaityti daugiau ...

MĖGAUKIMĖS RUDENS GĖRYBĖMIS KARTU!

Maloniai kviečiame į susitikimą „Mėgaukimės rudens gėrybėmis kartu“, kuris vyks 2020 m. rugsėjo 6 d. 12 val. gamtos apsuptoje lauko terasoje, kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“, Karpynės g. 2, Gabšių km., Raseinių raj.

Skaityti daugiau ...

Šventinis renginys „Winter Brunch with Chefs“

Artėjant švenčių sezonui, Lietuvos virtuvės meistrai kartu su HoReCa įmonių partneriais pasiūlė gardaus valgiaraščio kūrybines idėjas: gurmanišką skonių kelionę nuo pasisveikinimo iki egzotiško deserto, kviesdami užuosti, pajausti, pasimėgauti išskirtiniais skoniais.

Skaityti daugiau ...

Rudens įkvėptos skonių variacijos!

Rugsėjo viduryje „Žalgirio“ arenos stilingame restorane „Sala“ Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais dalinosi patarimais ir rudens valgiaraščio idėjomis. Gamino patyrę virtuvės šefai: Jonita Šeščilaitė – konkurso „Geriausias Lietuvos Jaunasis virėjas 2018“ I v. laimėtoja; Dovilė Valentienė - „Culinary World Cup 2018“ nacionalinių komandų rungties bronzos medalio laimėtoja; Vita Brūzgienė - Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro mokytoja, „Culinary World Cup 2018“ sūrio drožinėjimo kategorijoje aukso medalio laimėtoja; Jolanta Gervienė, restoranas „Sala“; Rokas Ragauskas, restoranas „4“; Erikas Janerikas – konkurso „Baltic Culinary Heritage“ II v. laimėtojas; Aida Matulevičiūtė, „HBH Vilnius“; Barintas Čepukaitis, baras-restoranas „PineWood Bar/Lounge“.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account