Artėjant švenčių sezonui, virtuvės meistrai siūlo gurmanišką skonių
kelionę nuo pasisveikinimo iki egzotiško deserto, kviesdami užuosti,
pajausti, pasimėgauti išskirtiniais skoniais.
Gamina patyrę virtuvės meistrai, tarptautinių konkursų dalyviai ir
prizininkai: Darius Dabrovolskas, sveikatingumo centro „Vytautas Mineral
SPA“ restoranas „Moon“; Arūnas Stoškus, restoranų grupė „Fortas“; Rytis
Kairys, restoranas „Green Hall 2“; konditerijos meistrės - Dovilė
Valentienė; Toma Piskarskaitė, „Amandus desertinė“. Kūrybine patirtimi
dalinsis latvių virtuvės šefas Edgards Jaunzems.
Egzotiškų kelionių įspūdžiais bei apie naujų skonių atradimus papasakos
LRT laidos „Pasaulio puodai“ vedėjas, keliautojas, maisto entuziastas
Vytaras Radzevičius.
Vieta: modernaus verslo centras „Green Hall Slėnis“, restoranas „Green
Hall 2“, Upės g. 23, Vilnius
Data: 2019 m. gruodžio 8 d., sekmadienis, 12 val.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su
virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 30 eur, LVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. nr.
+370 615 67405
ASSOCIATION OF LITHUANIAN CHEFS AND CONFECTIONERS
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt