This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Praėję renginiai

Daržovės, grybai | gamybos technikos įvairovė

LVVK Renginiai
 Event Finished
 
0
Date: 19 September 2021 12:00

Maloniai kviečiame į prezentaciją „Daržovės, grybai | gamybos technikos įvairovė“, kuri vyks 2021 m. rugsėjo 19 d. 12 val. verslo centro „Kauno Dokas“ restorane „Fresh Buffet“, Jonavos g. 7, Kaunas.

Virtuvės skonių kūrėjai, siekdami supažindinti su šefų meistryste, kviečia pasimėgauti patiekalais su sezoninėmis gėrybėmis, paruoštais naudojant skirtingą gamybos techniką bei gamybos technologijų ypatumus. Kursime ir skanausime užkandžius, patiekalus, desertus, kartu atskleisime gamybos subtilumus, skoninių savybių suderinamumo svarbą ir atrasime naujus skonius. Mėgausimės studijos „Cocktails and Drinks“ aperityvo kokteiliais su ryškesnėmis skonių natomis. Ragausime prie patiekalų priderintus vynus. Gintaro Sino šeimos vyninėje vynai gaminami tik iš natūralių, kruopščiai atrinktų vaisių ir uogų, siekiant atskleisti mūsų klimatui būdingų gėrybių pranašumus ir savybes.
Gamins tarptautinių čempionatų prizininkai ir patyrę virtuvės šefai: Aldona Gečienė, viešbutis „Vilnius Grand Resort“; Honorata Lyndo, restoranas „Neringa“; Darius Dabrovolskas, sveikatingumo centras „Vytautas Mineral SPA“; Neringa Lopetienė ir Arūnas Bansevičius, restoranas „Fresh Buffet“; konditerijos meistrė Dovilė Valentienė, „Minordija“. Kūrybine patirtimi dalinsis Latvijos virtuvės šefas Edgards Jaunzems, „Reaton“.
Justė Parnarauskienė - gydytoja dietologė, tarptautinių konferencijų mitybos temomis lektorė papasakos apie subalansuotos mitybos svarbą, formuojant sveikos mitybos įpročius, maistinių medžiagų reikšmingą įtaką imunitetui, maisto raciono įvairovę organizmo stiprinimui bei sveikatinimo procesui.

Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina! Dalyviai laukiami su galimybių pasais.
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 30 eur, LVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. nr.   +370 615 67405

 

All Dates


  • 19 September 2021 12:00
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt