„SÖE restoran“ restorano bendrasavininkas ir virtuvės šefas, tarptautinių čempionatų dalyvis ir prizininkas: „Estonian Chef of the Year“ nugalėtojas; „Baltijos kulinarinės Taurės žvaigždė“, Grand Prix laimėtojas; „San Pellegrino Young Chef 2015“ pusfinalio 2 v. laimėtojas; „Bocuse d’Or Europe 2018“ 14 vieta Europoje. Gastronominės patirties sėmėsi Danijoje, Šveicarijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Estijoje. Talentingasis meistras pasidalins konkursine patirtimi ir žiniomis apie vieną iš prestižiškiausių pasaulyje Bocuse d’Or gastronominių konkursų.
Kursų valgiaraštis:
AMUSE BOUCHE
Keptos bulvytės
ŽUVŲ MOZAIKA
Menkės, upėtakio ir lašišos „Ballotine“, rūkytas varškės kremas, agurkas, grietinė
ELNIENA IR JERUZALĖS ARTIŠOKAI
Troškinta elniena, topinambų kremas, bulvių spragėsiai, žolelių aliejus
MOLIŪGAI SU OŽKOS PIENO SŪRIU
Sviestinio moliūgo, didžiųjų moliūgų pesto, marinuoti moliūgai, ožkos pieno sūris
VIŠTIENA IR FOIE GRAS
Vištienos foie gras „Ballotine“, svogūnų tartaletė, karamelizuota morkų tyrė, grybų padažas
JUODOJO ŠOKOLADO IR KONDENSUOTO PIENO LEDŲ DESERTAS
Juodasis šokoladas, migdolų tartaletė ir kondensuoto pieno ledai
Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų, deserto degustacija.
Vieta: „Gastro studija“, 1 a., Ukmergės g. 250, Vilnius.
Data: 2021 m. lapkričio 7 d., sekmadienis, 12:00 val. – 16:30 val.
Kaina: 150 eur, nariams – 120 eur
Vietų skaičius: 35 vietos.
Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.
P.S. dalyvavimas tik su galimybių pasais, privalomas apsauginių kaukių dėvėjimas (išskyrus degustuojant patiekalus), higienos laikymasis.