Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kartu su Pauliumi Jurkevičiumi kviečia į mokymus.
TEMA:
• ALYVUOGIŲ ALIEJUS RESTORANE: KOKYBĖS PARAMETRAI, NAUDOJIMAS VIRTUVĖJE, PATEIKIMAS KLIENTUI
MOKYMŲ AUTORIUS:
Paulius Jurkevičius (Italija)
• pirmojo lietuviško alyvuogių aliejaus vadovėlio „Knyga apie ypač tyrą” autorius, Italijos specializuotos gastronominės žiniasklaidos grupės „Gruppo del Gusto” narys, gastronomijos žurnalistas, straipsnių apie alyvuogių aliejų autorius.
TURINYS:
• Žinių apie alyvuogių aliejų vertinimas testu;
• Kokybinių parametrų aptarimas;
• Degustavimo praktika;
• Etiketė: prekinės informacijos analizė;
• Naudojimas maisto ruošime: šaltuoju būdu, kaitinant, gruzdinant;
• Pateikimas klientui;
• Sveikatingumo elementai.
Vieta: Šv. Ignaco Lojolos kolegija, II a. (209 a.), Vilniaus g. 29, Kaunas.
Data: 2022 m. kovo 1 d., antradienis, 11:00 val. – 13:30 val.
Kaina: 30 eur.
Vietų skaičius: 25 vietos.
Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.
P.S. privalomas veido apsaugos priemonių dėvėjimas (išskyrus degustuojant), saugių atstumų, asmens higienos laikymasis.
ASSOCIATION OF LITHUANIAN CHEFS AND CONFECTIONERS
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt