Šis pavasaris mums visiems kitoks. Gyvenimas santūresnis, lėtesnis, bet nesustoja, teka.
Atbundant gamtai,virtuvės kūrėjai siūlo idėjų virtuvėje semtis iš gamtos, kurti pavasario žaluma alsuojantį, įkvėptą šviežumo ir ypatingų skonių, praturtintą vertingomis maistinėmis medžiagomis, spalvų įvairove kupiną valgiaraštį.
HoReCa įmonių ir vietinių ūkių atstovai supažindins su rinkos aktualijomis, pristatys produkcijos išskirtinumą, kokybę, siekdami išsiaiškinti virtuvės šefų poreikius. Kartu pakviesime ir priminsime, kaip galima prisijungti prie iniciatyvų ir paramos nuo karo nukentėjusiems Ukrainos žmonėms.
Gamins patyrę virtuvės šefai: Aldona Gečienė, viešbutis „Vilnius Grand Resort“; Bernardas Anužis, „Gastro standartas“; Vladimir Zajac, restoranas „ToLi nuo klasikos“; Nerijus Grublys, restoranas „Pepper Grey“; konditerijos meistrė Dovilė Valentienė, „Minordija“.
Vieta: viešbučio „Alka“ restoranas, S. Daukanto g. 21, Palanga.
Data: 2022 m. kovo 20 d., sekmadienis, 12:00 - 15:00 val.
Kaina: 35 eur vienam asmeniui, LVVKA nariams – nemokamai.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
Registracija ir informacija el.paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. nr. +370 615 67405
P.S. privalomas apsauginių kaukių dėvėjimas (išskyrus degustuojant patiekalus), higienos laikymasis.
Daugiau informacijos,
Jūratė Mikalkėnienė
LVVKA vykdomoji direktorė
Mob. +370 615 67405
El. paštas This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
http://www.lvvk.lt
ASSOCIATION OF LITHUANIAN CHEFS AND CONFECTIONERS
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt