Kviečiame narius ir rėmėjus į ataskaitinį susirinkimą, įvyksiantį 2023 m. sausio 29 d. 12 val. viešbučio „Neringa“ I a. konferencijų salėje, Gedimino pr. 23, Vilniuje.
Susirinkimo darbotvarkėje naujų narių priėmimas, metinės 2022 m. veiklos ataskaitos ir finansinės atskaitomybės tvirtinimas. Aktuali informacija, 2023 m. veiklos planai. Dėkojame Prezidentui Jaroslav Orševski, Tarybos nariams (Dariui Dabrovolskui, Aldonai Gečienei, Dovilei Valentienei, Honoratai Lyndo, Aidai Čepukaitei, Jevgenijui Volkov) ir kartu aktyviems nariams už entuziazmą, profesijos bendraminčių telkimą, ištvermę, puoselėjant gastronomijos kultūrą, dalinantis profesine patirtimi, atstovaujant Lietuvai tarptautiniuose čempionatuose, populiarinant profesiją,
organizuojant nacionalinius konkursus, keliant meistriškumo lygį, siekiant maisto švaistymo prevencijos, jungiantis prie edukacijų ir socialinių iniciatyvų, bendradarbiavimą su profesiniais mokymo centrais, savivaldybėmis, Ambasadomis, valstybinėmis įstaigomis, nevyriausybinėmis
organizacijomis. Taip pat esame nuoširdžiai dėkingi rėmėjams ir partneriams už finansinę paramą, įgyvendinant užsibrėžtus tikslus, už rinkos naujienų pristatymą, profesionalią pagalbą, keliant gastronomijos kultūrą.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai laukiami su virėjų švarkais. Narių dalyvavimas privalomas.
Registracija ir informacija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. nr.
+370 615 67405
ASSOCIATION OF LITHUANIAN CHEFS AND CONFECTIONERS
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt