This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Praėję renginiai

ESTONIAN CUISINE IN THE NEW ERA BY KOIT UUSTALU“ | MASTERCLASS

LVVK Renginiai
Date: 13 October 2024 12:00 - 16:00

Virtuvės meistras Koit Uustalu remiasi tradiciniais savo vaikystės receptais, patobulindamas juos šiuolaikinėmis technikomis ir autentiškais skoniais, gerbdamas originalių patiekalų vientisumą. Pristatydamas kruopščiai paruoštus patiekalus, virtuvės šefas svečiams siūlo rafinuotą estiškos virtuvės pažinimą.

 Kursų dėstytojas KOIT UUSTALU:

  • nacionalinės Estijos šefų rinktinės narys, „IKA Culinary Olympics 2024“ nacionalinių komandų rungties sidabro ir bronzos medalių laimėtojas;
  • restorano „GMP Pühajärve“, kavinės-restorano „GMP Patisserie Von Gernet“ bei „GoodFood Trainings“ vykdomasis šefas;
  • Pietų Estijos regiono virtuvės šefas, išskiriantis vietinius produktus ir jų autentiškus skonius, sėkmingai įrodantis, kad fine dining konceptas gali būti populiarus ir atokesniuose regionuose;
  • maisto instruktorius ir televizijos šefas įvairiose Estijos virtuvės pristatymo ir gaminimo programose;
  • Estijos virtuvės šefų asociacijos Tarybos narys.

Virtuvės meistro Koit Uustalu kulinarinė filosofija, ypatingai degustacinis valgiaraštis, yra orientuotas į šiuolaikinę, modernią Estijos virtuvę. Šefas remiasi tradiciniais savo vaikystės receptais, patobulindamas juos šiuolaikinėmis technikomis ir autentiškais skoniais, gerbdamas originalių patiekalų vientisumą. Pristatydamas kruopščiai paruoštus patiekalus, virtuvės šefas svečiams siūlo rafinuotą estiškos virtuvės pažinimą.

Kursų metu Koit Uustalu dalinsis ilgamete gastronomine patirtimi, kulinarijos žiniomis, papasakos apie Estijos virtuvės vietinius produktus. Bus pristatomas modernios estų virtuvės penkių patiekalų valgiaraštis su šiuolaikinėmis gamybos technologijomis, pasakojama apie skoninių savybių suderinamumą, inovatyvius sprendimus.

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Patiekalų degustacija.

Vieta: „Gastro studija“, Ukmergės g. 250, Vilnius
Data: 2024 m. spalio 13 d., sekmadienis, 11:00 val. – 16:30 val.
Kaina: 150 Eur, nariams – 120 Eur.
Vietų skaičius – 40 vietų.

Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.

 

All Dates


  • 13 October 2024 12:00 - 16:00
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt