This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Praėję renginiai

Virtuvės šefų meistrystė | pavasario prezentacija

LVVK Renginiai
Date: 02 March 2025 12:00 - 16:00

Kviečiame į LVVKA pavasario prezentaciją, kuri vyks 2025 m. kovo 2 d. 12 val. viešbučio „Pajūrio Gabija“ restorane, Vytauto g. 40, Palangoje.

Virtuvės šefų meistrystė, gastronominės patirtys iš įvairių pasaulio virtuvių, tendencijos, šiuolaikinių technikų idėjos, inovatyvūs sprendimai, augaliniai produktai, tvarumas, sezoniškumas, nauji deriniai, spalvingi, pavasario įkvėpti skoniai.
Pasitinkant šiltąjį sezoną, HoReCa įmonių atstovai supažindins su produkcijos naujienomis, pristatys rinkos aktualijas, papasakos apie produktų kokybę, išskirtinumą, tvarius, kūrybinius sprendimus.
Pavasario meniu gamina nacionalinių ir tarptautinių čempionatų dalyviai, patyrę virtuvės šefai: Edgaras Rutkauskas, „IKA Culinary Olympics“ sidabro medalio laimėtojas, „Flora Food Lithuania“; Jonas Kondrackas, „Laurus Soboras“; Žilvinas Stasiulis, restoranas „Meat Steak House“; Gražvydas Tamkevičius, restoranas „Monai“ ir Valdas Anusevičius, „Momo Grill Klaipėda“; konditerė Živilė Majaraitė, „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“ sidabro medalio laimėtoja.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 60 eur, LVVKA nariams – 30 eur.
Registracija ir informacija el.paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. nr.
+370 615 67405

 

All Dates


  • 02 March 2025 12:00 - 16:00
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt