Place: UAB „MBR Parduotuvių ir restoranų įranga mokymo centras“ | City: Vilnius
LRVVKA kviečia Jus š.m. balandžio 22 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Karšti žuvies, mėsos patiekalai: naujų skonių atradimas“.
Kursų dėstytojos: tituluotos virtuvės meistrės Aldona Gečienė, Honorata Lyndo ir Liucija Makovska - pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA/Culinary Olympics 2016“ aukso medalių laimėtojos.
Ruošiantis tarptautiniam čempionatui Honkonge, virtuvės šefės pristatys žuvies ir mėsos patiekalų šiuolaikines gamybos technologijas, naujus skonius, puošybą.
ASSOCIATION OF LITHUANIAN CHEFS AND CONFECTIONERS
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt