City: Kaunas
Kūrybiškiausius Lietuvos virtuvės šefus ir Jaunuosius virėjus kviečiame registruotis atrankos ture konkursams „Geriausias Lietuvos Jaunasis Virėjas“ ir „Geriausias Lietuvos Virėjas“, kurie vyks 2018 m. lapkričio 9 - 10 d. parodų rūmuose „Litexpo“, Laisvės pr. 18, Vilniuje.
Reikalavimai Geriausio Jaunojo virėjo atrankinio turo dalyviams:
-dalyvių amžius - ne vyresni nei 26-erių metų virėjai;
-dalyvio registracijos mokestis 30 eur;
-atrankos turo užkandis: vieno kąsnio šaltas vištienos užkandis (10 vnt.), modernus šiuolaikiškas pateikimas, skoninės savybės.
Reikalavimai Geriausio Lietuvos virėjo atrankinio turo dalyviams:
-vyr. virėjai, turintys daugiau nei 3 m.;
-dalyvio registracijos mokestis 50 eur;
-atrankos turo užkandis: vieno kąsnio šaltas vištienos užkandis (10 vnt.), modernus šiuolaikiškas pateikimas, skoninės savybės.
Iki 2018 gegužės 30 d. el. p. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. prašome atsiųsti užpildytą dalyvio anketą (teirautis el. paštu), virėjo nuotrauką bei motyvacijos laišką.
Atranka vyks 2018 m. gegužės 30 d. Gastro studijoje, Raudondvario pl. 131, Kaune.
Visais rūpimais klausimais prašome kreiptis: mob. tel. +370 615 67405 arba el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ASSOCIATION OF LITHUANIAN CHEFS AND CONFECTIONERS
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt