Place: „Gastro studija“, Ukmergės g. 250, Vilnius
Kviečiame palaikyti Lietuvos šefų komandą ir pirmiems įvertinti konkursinių patiekalų skonius, iš arti stebėti pasiruošimą, atrasti netikėtas gamybos technologijas, pasimėgauti skonių suderinamumu, puošybos ypatumais.
Baltijos šalių konkurse Lietuvai atstovauja: kapitonas Tomas Rimydis (restoranas „Ertlio namas“) - pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA/Culinary Olympics 2016“, Erfurte, ir konditerė Toma Piskarsakitė (restoranas „Amandus“) - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, bronzos medalių laimėtojai nacionalinių komandų rungtyje: ART meninis stalas ir karštoji virtuvė (trijų patiekalų valgiaraštis po 110 porcijų); virtuvės šefas Vilius Ručinskas (restoranas „Trinity“) - „Virėjo ir barmeno komanda 2018“ I v. laimėtojas; jaunasis šefas Erikas Janerikas (restoranas „Ertlio namas“) - „Baltijos šalių konkurso 2016“ Geriausias jaunasis virėjas bei „Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2018“ II v. laimėtojas.
Baltijos šalių konkurse „Baltic Culinary heritage 2019“, Rygoje, kuriame dalyvauja Estijos, Latvijos ir Lietuvos komandos, virtuvės šefai pristatys trijų patiekalų valgiaraštį po 30 porcijų: lydekos užkandį, putpelės pagrindinį - susuktą putpelės krūtinėlę, confit šlauneles, vištienos kepenėlių parfait, laukinius grybus, morkų-kefyro kremą ir desertą su šermukšnių ledais, pastarnokais ir karamele.
Vieta: „Gastro studija“, Ukmergės g. 250, Vilnius
Data: 2019 m. rugpjūčio 29 d., ketvirtadienis, nuo 9 val. pasiruošimas, patiekalai 12 val. – 14:00 val.
Kaina: 25 Eur.
Vietų skaičius – 30 vietų.
Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.
ASSOCIATION OF LITHUANIAN CHEFS AND CONFECTIONERS
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt