BUROKĖLIŲ VELINGTONAS SU OBUOLIAIS IR GRYBAIS, PELETRŪNO ALIEJUMI IR „BUERRE BLANC“ PADAŽU, BUROKĖLIŲ TRAŠKUČIU Read more...
Krevetės su jogurto kremu ir Yuzu kosho padažu, imbiero aliejumi, obuoliais, agurkais, perilės daigais, krevetės traškučiu. Read more...
Antienos krūtinėlės užkandis su fetos sūrio espuma, morkų geliu, anyžinėmis slyvomis ir morkų žalumos aliejumi Read more...
PATAGONIJOS KALMARAI ĮDARYTI JUODOMIS ALYVUOGĖMIS, SEPIJŲ RAŠALO IR TAPIJOKOS TRAŠKUTIS, ŠAFRANO PADAŽAS Read more...
VIŠTIENOS IR ANTIENOS BALLOTINE SU BRIEDŽIUKAIS, RŪKYTOMIS JAUNOMIS BULVYTĖMIS IR KASTINIU Read more...
Džiugo sūrio putėsiai, baziliko pesto drebučiai, keptų pomidorų salsa, Džiugo sūrio traškutis, alyvuogių žemė, pavasarinės jaunos daržovės Read more...
VOVERAIČIŲ UŽPILTINĖ, BARAVYKŲ PANACOTA, SALIERŲ KREMAS, ŽOLELIŲ ALIEJUS, MIŠKO GRYBŲ IKRAI Read more...
SVOGŪNŲ TARTALETĖ, ĮDARYTA SVOGŪNŲ IR ŠONINĖS DŽEMU, SU SVOGŪNŲ TERINU, SVOGŪNO SULTINIO PADAŽU Read more...