BUROKĖLIŲ VELINGTONAS SU OBUOLIAIS IR GRYBAIS, PELETRŪNO ALIEJUMI IR „BUERRE BLANC“ PADAŽU, BUROKĖLIŲ TRAŠKUČIU Skaityti daugiau ...
Krevetės su jogurto kremu ir Yuzu kosho padažu, imbiero aliejumi, obuoliais, agurkais, perilės daigais, krevetės traškučiu. Skaityti daugiau ...
Antienos krūtinėlės užkandis su fetos sūrio espuma, morkų geliu, anyžinėmis slyvomis ir morkų žalumos aliejumi Skaityti daugiau ...
PATAGONIJOS KALMARAI ĮDARYTI JUODOMIS ALYVUOGĖMIS, SEPIJŲ RAŠALO IR TAPIJOKOS TRAŠKUTIS, ŠAFRANO PADAŽAS Skaityti daugiau ...
VIŠTIENOS IR ANTIENOS BALLOTINE SU BRIEDŽIUKAIS, RŪKYTOMIS JAUNOMIS BULVYTĖMIS IR KASTINIU Skaityti daugiau ...
Džiugo sūrio putėsiai, baziliko pesto drebučiai, keptų pomidorų salsa, Džiugo sūrio traškutis, alyvuogių žemė, pavasarinės jaunos daržovės Skaityti daugiau ...
VOVERAIČIŲ UŽPILTINĖ, BARAVYKŲ PANACOTA, SALIERŲ KREMAS, ŽOLELIŲ ALIEJUS, MIŠKO GRYBŲ IKRAI Skaityti daugiau ...
SVOGŪNŲ TARTALETĖ, ĮDARYTA SVOGŪNŲ IR ŠONINĖS DŽEMU, SU SVOGŪNŲ TERINU, SVOGŪNO SULTINIO PADAŽU Skaityti daugiau ...