Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Kita veikla

Kita veikla

Augalinės pieno produktų alternatyvos – tvaresniam ir sveikesniam meniu bei lengvesniam virtuvės darbui

Maisto pramonė globaliai sukuria daugiau nei vieną trečdalį visų anglies dvideginio emisijų. Po didžiausią CO2 taršą sukuriančios mėsos rikiuojasi pieno pramonė. Jos produktai taip pat kelia papildomų iššūkių restoranų, kavinių, barų virtuvių komandoms, kurios rūpinasi skirtingą mitybą puoselėjančių ir su įvairiomis sveikatos problemomis susiduriančių svečių maitinimu.

Skaityti daugiau ...

Lietuva prisijungė prie prestižinio „MICHELIN Guide“

Vilniuje „MICHELIN Guide“ atstovai iškilmingai paskelbė, kad Lietuva nuo šiol turės 4 restoranus, įvertintus viena MICHELIN žvaigžde. Anoniminių „MICHELIN Guide“ ekspertų sudarytame Lietuvos restoranų sąraše atsidūrė 26 vietos, kuriose mėgautis patiekalais ir gėrimais rekomenduoja prestižinis „Michelin“ gidas.

Skaityti daugiau ...

Naujas GERO SKONIO numeris jau prekyboje!

Kaip ir kaskart ruošdami naują numerį dairomės po pasaulį ir Lietuvą, ieškome ir kalbiname tuos, kurie prisideda prie gastronomijos meno progreso. Versdami puslapį po puslapio kviečiame Jus, mieli skaitytojai, susipažinti su jais ir jų gyvenimo aistra.

Skaityti daugiau ...

Paskelbtas „30 geriausių restoranų“ Lietuvoje reitingas

Gero maisto akademija kartu su Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija, Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija ir žurnalu „Geras skonis“ skelbia restoranus, patekusius į geriausiųjų sąrašą. Šių metų reitinge – 11 naujų vardų ir 19 senbuvių, sąrašo geografija driekiasi nuo sostinės iki Nidos.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account