JAUTIENOS NUGARINĖ SU JAUČIO ŠIRDIMI, SVOGŪNŲ TEKSTŪROMIS, PERLINIŲ KRUOPŲ RISOTTO IR RAUGTAIS SERBENTAIS
ERŠKETO FILĖ 62 C, SAVOJA ĮDARYTA KEPTA GELTEKLE, RŪKYTU ERŠKETU, PETRAŽOLIŲ KREMAS, LAUKINIS BROKOLIS, PASUKŲ PADAŽAS
JAUTIENOS RADVILŲ ZRAZAI SU DŽIOVINTŲ GRYBŲ ĮDARU, PATEIKTI SU KEPTAIS BARAVYKAIS, JUODOS DUONOS PADAŽU, RISOTTO RYŽIŲ KAULU SU TRUMU ĮDARU.
JAUTIENOS IŠPJOVA SU GRYBAIS, KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS SKANINTA BULVIŲ KOŠĖ, SVOGŪNŲ TEKSTŪROMIS IR BUROKĖLIŲ ŽIU
JŪRINIS EŠERYS SU KALAFIORAIS, DEGINTU PORU, SŪDYTOMIS CITRINOMIS, ŽUVIES SULTINIO PADAŽU SU MISO PASTA