OTO SUKTINUKAS SU LAIŠKINIU ČESNAKU, KEPTŲ SALIERŲ KREMAS, TROŠKINTI PANKOLIAI, KREVETĖS, OBUOLIAI IR BALTO VYNO PADAŽAS SU UPĖTAKIŲ IKRAIS Skaityti daugiau ...
JAUTIENOS NUGARINĖ SU JAUČIO ŠIRDIMI, SVOGŪNŲ TEKSTŪROMIS, PERLINIŲ KRUOPŲ RISOTTO IR RAUGTAIS SERBENTAIS Skaityti daugiau ...
ERŠKETO FILĖ 62 C, SAVOJA ĮDARYTA KEPTA GELTEKLE, RŪKYTU ERŠKETU, PETRAŽOLIŲ KREMAS, LAUKINIS BROKOLIS, PASUKŲ PADAŽAS Skaityti daugiau ...
JAUTIENOS RADVILŲ ZRAZAI SU DŽIOVINTŲ GRYBŲ ĮDARU, PATEIKTI SU KEPTAIS BARAVYKAIS, JUODOS DUONOS PADAŽU, RISOTTO RYŽIŲ KAULU SU TRUMU ĮDARU. Skaityti daugiau ...
Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su brokoliais, žalumynais, datulėmis ir jogurtu Skaityti daugiau ...
JAUTIENOS IŠPJOVA SU GRYBAIS, KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS SKANINTA BULVIŲ KOŠĖ, SVOGŪNŲ TEKSTŪROMIS IR BUROKĖLIŲ ŽIU Skaityti daugiau ...
JŪRINIS EŠERYS SU KALAFIORAIS, DEGINTU PORU, SŪDYTOMIS CITRINOMIS, ŽUVIES SULTINIO PADAŽU SU MISO PASTA Skaityti daugiau ...