Virtuvės šefų meistrystė | pavasario prezentacija
Kviečiame į LVVKA pavasario prezentaciją, kuri vyks 2025 m. kovo 2 d. 12 val. viešbučio „Pajūrio Gabija“ restorane, Vytauto g. 40, Palangoje.
Kviečiame į LVVKA pavasario prezentaciją, kuri vyks 2025 m. kovo 2 d. 12 val. viešbučio „Pajūrio Gabija“ restorane, Vytauto g. 40, Palangoje.
Sausio 26 d. viešbučio „Neringa“ konferencijų salėje Asociacijos ataskaitiniame susirinkime pristatyta 2024 m. veiklos ataskaita.
Pasitinkant didžiąsias metų šventes, vieni iš geriausių virtuvės meistrų pristatė naują, išskirtinių derinių šventinį valgiaraštį, dalindamiesi kūrybinėmis idėjomis, įkvepiančiomis gastronominėmis patirtimis, meistryste, inovatyviais sprendimais, dovanodami ypatingus skonius.
Ruošdami paskutinį metų numerį stengėmės apibendrinti 2024-uosius ir daugiau dėmesio skirti geriausiems iš geriausiųjų, įdomiausiems iš įdomiausiųjų!
Po tris dienas parodos „Taste Vilnius Horeca“ metu Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos organizuotų nacionalinių konkursų paskelbti geriausi šalies virtuvės profesionalai.
Lietuvos gastronomijos pasaulyje nekantriai laukiami profesionalų konkursai „Geriausias Lietuvos Jaunasis Virėjas 2024“ ir „Geriausias Lietuvos Virėjas 2024“, skaičiuoja jau 20-ies metų istoriją nuo pirmųjų čempionatų „Geriausi Metų Virėjai 2003“ ir „Jaunieji virėjai 2005“. Po 6 metų pertraukos sugrįžta ir konkursas „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“.
Gurmaniška tradicija tapęs, lapkričio 4-10 dienomis vyksiantis, Gastronomijos savaitės festivalis skelbia galutinį dalyvių – restoranų, kavinių ir gastronominių renginių – sąrašą bei kviečia svečius nedelsiant juose rezervuoti vietas.
Virtuvės meistras Koit Uustalu remiasi tradiciniais savo vaikystės receptais, patobulindamas juos šiuolaikinėmis technikomis ir autentiškais skoniais, gerbdamas originalių patiekalų vientisumą. Pristatydamas kruopščiai paruoštus patiekalus, virtuvės šefas svečiams siūlo rafinuotą estiškos virtuvės pažinimą.
Kviečiame į LVVKA rudens prezentaciją, kuri vyks 2024 m. rugsėjo 22 d. 12 val. „EGO SPA“ didžiojoje konferencijų salėje, Karalienės Barboros al. 2, Birštone.
Dirbantieji maisto pramonėje, taip pat restoranuose, kavinėse, valgyklose ne kartą susidūrė su situacija, kai vos po kelių valandų po pagaminimo, jei nesuvalgytos, šviežios daržovių salotos netenka apetetingos išvaizdos. Jos pavandenyja ir ne tik nebeatrodo patraukliai, bet ir pakeičia skonines savybes.
SUSISIEKIME
LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt