Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Naujienos

Kviečiame į ataskaitinį susirinkimą!

Maloniai kviečiame narius ir rėmėjus į Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos ataskaitinį susirinkimą, kuris vyks 2020 m. sausio 26 d. 11 val. viešbutyje „Hilton Garden Inn Vilnius City Center“, Gedimino pr. 44B, Vilniuje.

Skaityti daugiau ...

Šventinis renginys „Winter Brunch with Chefs“

Artėjant švenčių sezonui, Lietuvos virtuvės meistrai kartu su HoReCa įmonių partneriais pasiūlė gardaus valgiaraščio kūrybines idėjas: gurmanišką skonių kelionę nuo pasisveikinimo iki egzotiško deserto, kviesdami užuosti, pajausti, pasimėgauti išskirtiniais skoniais.

Skaityti daugiau ...

„Šiuolaikinio valgiaraščio aktualijos: nuo žaliavalgystės iki mėsos patiekalų“ | MasterClass

Kursų dėstytojos: tituluotos virtuvės meistrės Aldona Gečienė, Honorata Lyndo ir Liucija Makovska – daugkartinės tarptautinių čempionatų dalyvės ir prizininkės, pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA/Culinary Olympics 2016“ Grand Prix 3 v. aukso medalių laimėtojos.
Patirtimi taip pat dalinsis augalinio maisto bistro „Sultenė“ vadovė Ona Jurkšienė: gamins sveikus augalinius patiekalus.

Skaityti daugiau ...

Jaunieji šefai ryžtingai priėmė iššūkį atstovauti Lietuvai tolimojoje Kinijoje

Likus kiek daugiau nei savaitei iki pirmą kartą pasaulyje organizuojamo tarptautinio jaunųjų šefų konkurso „International Young Chefs Challenge“, jame Lietuvai atstovausiantys Erikas Janerikas ir Rokas Ragauskas surengė paskutinę bendrą treniruotę. Komandinėje ir individualiose rungtyse dalyvausiantys lietuviai tolimojo Kinijoje susirungs su kolegomis – šefais iki 25 m. amžiaus iš beveik 20 skirtingų pasaulio šalių.

Skaityti daugiau ...

Tarptautiniame šefų konkurse „San Pellegrino Young Chef“ sublizgėjusios lietuvės patiekalą komisija prilygino meno kūriniui

Tarptautiniame jaunojo šefo konkurse, kuriame susirenka jaunieji virtuvės talentai iš viso pasaulio, mūsų šaliai atstovavo Jonita Šeščilaitė. Iki pergalės jai pritrūko visai nedaug, tačiau mergina nenusimena – ji įgijo daug patirties, o konkurso teisėjai negailėjo liaupsių jos patiekalui, įkvėptam skaudžios jos močiutės istorijos.

Skaityti daugiau ...

Rudens įkvėptos skonių variacijos profesionalams

Spalio 2 d. LVVKA kartu su partneriu „Balt-Hellin“ sukvietė į profesinio meistriškumo kursus. Kūrybine patirtimi dalinosi patyrę virtuvės meistrai, tarptautinių konkursų dalyviai ir prizininkai: Justinas Kapkovičius - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“, Liuksemburge, sidabro ir bronzos medalių laimėtojas bei konditerė Dovilė Valentienė - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, bronzos medalių laimėtoja nacionalinių komandų rungtyje.

Skaityti daugiau ...

Rudens įkvėptos skonių variacijos!

Rugsėjo viduryje „Žalgirio“ arenos stilingame restorane „Sala“ Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais dalinosi patarimais ir rudens valgiaraščio idėjomis. Gamino patyrę virtuvės šefai: Jonita Šeščilaitė – konkurso „Geriausias Lietuvos Jaunasis virėjas 2018“ I v. laimėtoja; Dovilė Valentienė - „Culinary World Cup 2018“ nacionalinių komandų rungties bronzos medalio laimėtoja; Vita Brūzgienė - Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro mokytoja, „Culinary World Cup 2018“ sūrio drožinėjimo kategorijoje aukso medalio laimėtoja; Jolanta Gervienė, restoranas „Sala“; Rokas Ragauskas, restoranas „4“; Erikas Janerikas – konkurso „Baltic Culinary Heritage“ II v. laimėtojas; Aida Matulevičiūtė, „HBH Vilnius“; Barintas Čepukaitis, baras-restoranas „PineWood Bar/Lounge“.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account