Virtuvės šefų meistrystės pristatymas, gastronominės patirtys, įvairių pasaulio virtuvių interpretacijos, šiuolaikinės technikos, inovatyvūs sprendimai, netikėti deriniai, džiuginantys, išraiškingi, pavasario įkvėpti skoniai. Išskirtinį meniu gamina tarptautinių čempionatų dalyviai, patyrę virtuvės šefai: Jaroslav Orševski „Minordija“; Darius Dabrovolskas, sveikatingumo centras „Vytautas Mineral SPA“; Jevgenij Volkov, restoranas „Solt Dining“; Edgaras Rutkauskas, restoranai „Apvalaus stalo klubas“ ir „Miesto sodas“; Renaldas Bujokas, „Unilever Lietuva distribucija“.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 eur, LVVKA nariams – 15 eur.
Registracija ir informacija el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob.nr. +370 615 67405