B2B verslo kontaktų renginys „Idėjos skoniams“ – tai galimybė akis į akį susitikti HoReCa įmonių atstovams su virtuvės skonių kūrėjais, siekiant išsiaiškinti poreikius, lūkesčius, supažindinant su įmonės filosofija, vertybėmis, rinkos aktualijomis, produktų išskirtinumu, kokybe, plečiant produktų ar paslaugų asortimentą, gerinant aptarnavimo kokybę, gaunant abipusį atgalinį ryšį ir išlaikant šiltą kontaktą.
Virtuvės šefai dalinsis kūrybinėmis idėjomis furšetui ir patarimais apie vasaros skonių gamybos būdus, tinkamiausią apdorojimo temperatūrą su lauko kepsninėmis, keramikos savybes išlaikančias kaitrą ir tolygų kepimą, kviesdami patirti išskirtinio subtilumo dūmo skonį ir aromatą,
pasimėgauti pikantiškais, sultingais patiekalais.
Gamina patyrę virtuvės šefai: Bernardas Anužis, „Gastro standartas“; BBQ meistras Laurynas Valutis, „Sinners Burgers“; Tomas Mockūnas, „Grand SPA Lietuva“; konditerė Rima Tataurovė, „Bijola“.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami su virėjų
švarkais.
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 40 eur, LVVKA nariams – 15 eur.
Registracija ir informacija el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. nr. +370 615 67405