Virtuvės šefų meistrystės, šiuolaikinių technikų idėjos, gastronominės patirtys iš įvairių pasaulio virtuvių, inovatyvūs sprendimai, augaliniai produktai, tvarumas, nauji deriniai, džiuginantys, išraiškingi, pavasario įkvėpti skoniai.
Pasitinkant šiltąjį sezoną, HoReCa įmonių atstovai pristatys produkcijos naujienas, supažindins su rinkos aktualijomis, papasakos apie produktų išskirtinumą, kokybę, kūrybinius sprendimus. Pasidžiaugsime Lietuvos virtuvės meistrų Jaroslav Orševski laimėtu Grand Prix aukso medaliu ir Edgaro Rutkausko sidabro medaliu Culinary ART rungtyse, pasaulio kulinarijos olimpiadoje, Štutgarte.
Pavasario meniu gamina nacionalinių ir tarptautinių čempionatų dalyviai, patyrę virtuvės šefai: Edgaras Rutkauskas, „IKA Culinary Olympics“ sidabro medalio laimėtojas, restoranas „Miesto sodas“; Erikas Janerikas, „Baltic Culinary Heritage“ komandinio sidabro medalio laimėtojas, restoranas „EGO SPA“; virtuvės meistras iš Latvijos Rolands Kirshteins, „Reaton“; Tadas Paplauskas, „Cloud Kitchen catering“; konditerė Živilė Majaraitė, viešbučio „Palanga Life Balance SPA Hotel“ restoranas.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 eur, LVVKA nariams – 15 eur.
Registracija ir informacija el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. nr. +370 615 67405