I dalis
Open cooking metu virtuvės šefai pasidalinę į grupes su visais dalyvaujančiais drauge gamina ir leidžia laiką kartu, pasakoja nuo ko prasideda patiekalo kūryba, akcentuoja tvarumo principus, dalijasi patirtimi, skirtingomis įžvalgomis, tarpusavyje pasakojasi, kokia filosofija vadovaujasi dirbdami virtuvėje, kokios pasaulio virtuvės įkvepia, kokias technikas naudoja savo virtuvėse, sezoniškumo svarbą, kaip susitvarko su iššūkiais. Gaminančių grupės suskirstomos pagal šefų koordinuojamas meniu kategorijas: gėrimai, užkandžiai, karšti patiekalai su lauko kepsninėmis, desertai ir t.t.
Gaminančių grupių koordinatoriai - nacionalinių ir tarptautinių čempionatų dalyviai - patyrę virtuvės šefai: Justinas Kapkovičius, restoranas „Telegrafas“; Edgaras Rutkauskas, „IKA Culinary Olympics“ sidabro medalio laimėtojas, „Violife Professional Lithuania“; Miroslav Styčinskij, restoranas „Rib Room“; Remigijus Žižys, restoranas „Velvetti“; Tomas Zubinas, „Paulig PRO“; konditerė Živilė Majaraitė, viešbučio „Palanga Life Balance SPA Hotel“ restoranas
II dalis
B2B tema „Tvarumas“ - supažindinama su įmonės filosofija, vertybėmis, kūrybiniais sprendimais, pristatomos rinkos aktualijos, produktų išskirtinumas, kokybė, siekiama išsiaiškinti poreikius, plečiant produktų ar paslaugų asortimentą, gerinant aptarnavimo kokybę, gaunant abipusį atgalinį ryšį ir išlaikant šiltą kontaktą.
III dalis
Furšetas - gėrimai, užkandžiai, karšti patiekalai, desertai - kartu visų pagamintas maistas iš Open cooking.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai, svečiai ir rėmėjai laukiami su virėjų švarkais ir prijuostėmis.
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 eur, LVVKA nariams – 15 eur.
Registracija ir informacija el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. nr. +370 615 67405