Kviečiame į LVVKA pavasario prezentaciją, kuri vyks 2025 m. kovo 2 d. 12 val. viešbučio „Pajūrio Gabija“ restorane, Vytauto g. 40, Palangoje.
Virtuvės šefų meistrystė, gastronominės patirtys iš įvairių pasaulio virtuvių, tendencijos, šiuolaikinių technikų idėjos, inovatyvūs sprendimai, augaliniai produktai, tvarumas, sezoniškumas, nauji deriniai, spalvingi, pavasario įkvėpti skoniai.
Pasitinkant šiltąjį sezoną, HoReCa įmonių atstovai supažindins su produkcijos naujienomis, pristatys rinkos aktualijas, papasakos apie produktų kokybę, išskirtinumą, tvarius, kūrybinius sprendimus.
Pavasario meniu gamina nacionalinių ir tarptautinių čempionatų dalyviai, patyrę virtuvės šefai: Edgaras Rutkauskas, „IKA Culinary Olympics“ sidabro medalio laimėtojas, „Flora Food Lithuania“; Jonas Kondrackas, „Laurus Soboras“; Žilvinas Stasiulis, restoranas „Meat Steak House“; Gražvydas Tamkevičius, restoranas „Monai“ ir Valdas Anusevičius, „Momo Grill Klaipėda“; konditerė Živilė Majaraitė, „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“ sidabro medalio laimėtoja.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 60 eur, LVVKA nariams – 30 eur.
Registracija ir informacija el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. nr.
+370 615 67405
SUSISIEKIME
LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt