Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Meistriškumo kursai

Kursai

Kursai organizuojami profesiniam meistriškumo kėlimui. Akcentuojami šiuolaikiniai gamybos technologiniai procesai, skoninių savybių suderinamumas, inovatyvus pateikimas. Apie artimiausius mūsų organizuojamus kursus galite sužinoti apsilankę mūsų internetinio puslapio skiltyje "Renginiai".

Pasitinkame pavasario sezoną!

2017 m. vasario 19 d. LRVVKA organizavo profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Augalinio maisto gaminimo pamoka - daiginimas restorano virtuvėje“.

Augalinio maisto technologė Ona Jurkšienė supažindino su paprastais įvairių kultūrų (grikių, lęšių, avinžirnių, pupelių, ryžių, kanapių, saulėgrąžų branduolių) daiginimo metodais ir daigintų kultūrų panaudojimu, gaminant patiekalus.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account