Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Naujienos

Tarptautiniame konkurse „Baltijos kulinarinės žvaigždės taurė“, nominacijoje „Baltijos pietūs. Juodoji dėžė“, Sankt Peterburge, Lietuvos virėjai iškovojo komandinį auksą!

Tarptautiniame konkurse „Baltijos kulinarinės žvaigždės taurė“, nominacijoje „Baltijos pietūs. Juodoji dėžė“, Sankt Peterburge, Lietuvos virėjai iškovojo komandinį auksą!
2015 m. kovo 24 d. vykusiame konkurse dalyvavo 5 komandos: Estijos, Latvijos, Lietuvos, Rusijos, Suomijos. Konkurso nugalėtojų Taurė atiteko patyrusiai estų virtuvės šefų komandai, lietuviai iškovojo aukso medalius, latviai apdovanoti sidabro medaliais, rusams atiteko bronzos medaliai.

Skaityti daugiau ...

Geriausio Lietuvos virėjo, talentų, jaunųjų virėjų konkursai

Konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2014” I-osios vietos nugalėtojas Deivydas Praspaliauskas (restoranas „1 dublis) laimėjo pagrindinį prizą - Big Green Egg kepsninę!
II-ąją vietą iškovojo Evaldas Juška (restoranas „Lauro lapas“), o III-oji vieta atiteko Artūrui Tomašekičiui (laisvalaikio centras „IDW Esperanza Resort“).

Skaityti daugiau ...

Čempionatas „Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2014“

Pirmosios vietos nugalėtoju tapo jaunasis virėjas Pavel Koncejalov (restoranas „Telegrafas“, viešbutis „Kempinski Hotel Cathedral Square“), šiame konkurse dalyvavo antrą kartą. Prieš porą metų dalyvavęs konkurse, Pavelas nelaimėjo nieko, nes kaip pats sako -„nebuvau tinkamai pasiruošęs - nieko nelaimėjau, labai pavydėjau virėjams, gavusiems apdovanojimus ir žiauriai norėjau pirmos vietos statulelės“.

Skaityti daugiau ...

Laimėta II-oji vieta konkurse "Baltijos kulinarinės žvaigždės taurė", Sankt Peterburge

Kelionė į Sankt Peterburgą atstovauti Lietuvą tarptautiniame kulinariniame renginyje iš tiesų yra didelis iššūkis, ypač tiems, kurie tokios patirties turi nedaug. Penkių virėjų LRVVKA komanda jau buvo suformuota kelis mėnesius prieš renginį, tarp tų laimingųjų patekau ir aš. Lietuvos virėjų delegacijos kapitonu išrinktas jau ne vienerius metus „Baltic Culinary Star” dalyvavęs bei nemažų rezultatų pasiekęs – Darius Dabrovolskas, teisėjas taip pat ne menką patirtį turintis – Tomas Rimydis ir dar du dalyviai be manęs – Evaldas Juška (restoranas „Lauro lapas“) ir Artūras Samavičius (restoranas „Imperial by California Gourmet“).

Skaityti daugiau ...

Jaunųjų virėjų varžybos „Hans Bueschkens Young Chef Challenge“

„Varžybų organizatoriai prieš du mėnesius informavo apie pagrindinius trijų patiekalų, kuriuos turėjau pagaminti, ingredientus, tačiau šios žinios dalyvavimo varžybose nepalengvina. Į renginį vežiausi savo produktus, įrankius, lagaminuose nebeliko vietos įrenginiams. Be to, jo metu svarbu ne tik galutinis rezultatas, bet ir procesas – varžybų ringe išbuvau 5 valandas, per kurias vos kelis kartus pakėliau galvą“, – sakė Deivydas Praspaliauskas, 2010 m. išrinktas geriausiu Lietuvos virėju.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account