Pavasario meniu skoniai ir spalvos
Atbundant gamtai, kalantis pirmiesiems pumpurams ir želmenų daigams virtuvės kūrėjai siūlo idėjų virtuvėje semtis iš gamtos.
Organizuojame prezentacijas, kurių metu Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pristato naujienas ir sezono valgiaraščio pasiūlymus. Asociacijos nariai dalinasi stalo puošybos idėjomis, patiekalų gamybos ir pateikimo variacijomis. Kiekvienąkart randame naujų, įdomių temų ir aktualijų, kurios svarbios šiuolaikinėje virtuvėje.
Atbundant gamtai, kalantis pirmiesiems pumpurams ir želmenų daigams virtuvės kūrėjai siūlo idėjų virtuvėje semtis iš gamtos.
Šis pavasaris mums visiems kitoks. Gyvenimas santūresnis, lėtesnis, bet nesustoja, teka.
Pasitinkant didžiąsias metų šventes, virtuvės meistrai kūrybinių idėjų, gardžių atradimų semiasi iš pasaulio restoranų, remiasi jų veiklos filosofija, eksperimentuoja, išbando, kviečia kartu dalintis ir mėgautis atrastais skoniais.
Artėjant didžiosioms metų šventėms, virtuvės meistrai siūlo gurmanišką skonių kelionę nuo egzotiško užkandžio iki šventinio deserto.
Pasitinkant rudens sezoną, kai gamta nusidažo įvairiausiomis spalvomis, gausiai dovanodama derlių bei nuostabiausias miško, daržo ir sodo gėrybes - grybus, daržoves, vaisius - LVVKA sukvietė bendraminčius į prezentaciją, siūlydami pasimėgauti profesionalų ruoštais gurmaniškais patiekalais.
Maloniai kviečiame į prezentaciją „Daržovės, grybai | gamybos technikos įvairovė“, kuri vyks 2021 m. rugsėjo 19 d. 12 val. verslo centro „Kauno Dokas“ restorane „Fresh Buffet“, Jonavos g. 7, Kaunas.
Atėjus rudeniui, gamtai gausiai dovanojant daržoves, vaisius, grybus, uogas, Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija, sutelkdama bendraminčius, sukvietė restoranų virtuvės meistrus, skonių kūrėjus į susitikimą „Mėgaukimės rudens gėrybėmis kartu“ kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“, apsuptoje žalumos ir vandens tvenkinių.
Maloniai kviečiame į susitikimą „Mėgaukimės rudens gėrybėmis kartu“, kuris vyks 2020 m. rugsėjo 6 d. 12 val. gamtos apsuptoje lauko terasoje, kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“, Karpynės g. 2, Gabšių km., Raseinių raj.
Pasibaigus karantinui ir darbą atnaujinus viešbučiams, juose veikiantiems restoranams tenka dvigubas rūpestis – kaip išgyventi, viešbučių užimtumui siekiant vos 15 proc., o vietos gyventojams nedrįstant užsukti dėl klaidinančio šių restoranų, kaip prabangių, išskirtinių progų, aprangos reikalaujančių vietų, įvaizdžio.
Po keletos mėnesių trukusios pertraukos Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija, sutelkdama bendraminčius, sukvietė virtuvės šefus, skonių kūrėjus į vasarišką susitikimą „Būkime kartu!“ lauko terasoje „HBH Vilnius“, apsuptoje gėlių ir žalumos.
SUSISIEKIME
LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt