Gruodžio pradžioje Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pristatė artėjančioms didžiosioms metų šventėms skirto valgiaraščio idėjas ir pasiūlymus. Viešbučio „Crowne Plaza“ restorane „Horizontas“ patyrę virtuvės meistrai, konkursų laimėtojai, tarp kurių – sidabro medaliu apdovanotas konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas“ Gabrielius Zajac, aukso ir sidabro medalius iškovoję Jonita Šeščilaitė ir Erikas Janerikas konkurse „Geriausias Lietuvos Jaunasis virėjas“, konditerės Dovilė Valentienė ir Monika Garnelė bronza įvertintos pasaulio kulinarijos čempionate „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, dalinosi patiekalų gamybos ir pateikimo kūrybiniais pasiūlymais, stalo puošybos idėjomis bei kvietė mėgautis pikantiškais, subtiliais skoniais.